Kayıtlar

Ekim, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

BEYAZ MELEK

Resim
                                       BEYAZIN ASALETİ                                          Saflığın ve temizliğin simgesi hali gelmiş olan renk skalamızdaki beyaz çalışmaların tümüne hakim durumdadır ancak tahminde edebileceğiniz üzere beyaz bir kağıt üzerinde beyaz bir renk kullanımı oldukça zordur ressamımız beyazı en soft şekilde ortaya çıkarabilmek için taban renklerindeki hakimiyeti canlı ama nude tonlarda kullanmıştır. Daha çok insan figürlerin ve yaşanmışlıkların izine rastladığımız bu anlamlı çalışmada bir miktar hüzün bir miktar çaresizlik ve bir miktar kaybolmuşluğu görüyoruz.

BOŞLUK

Resim
                                                                     BOŞLUK                                 Düşünüyorum o halde yokum! Hayattaki varolduğunu sandıklarımız gerçekten var mı? yoksa sadece yanılgı mı? Evet işte tam olarak amaç bu insanı kendiyle sorgulatmayı amaçlayan hayatı evreni varlıkların neden ve niçin olduklarını düşüncelerimizi algılarımızı denetlememizi hedefleyen bir sergideyiz... Çok fazla söze gerek olmayan  boşlukda ve derinlikde anlam aramımızı beyin fırtınası yapmamızı hedef alan asil, dinamik, düşündürücü bir sergiyle sizleri baş başa bırakıyorum.                                                                DÜŞÜNMEK YASAKTIR.                                                                                           GÜVEN. MAVİNİN AHENGİ.  

NAZIM HİKMET

Resim
                                                                                                                    NAZIM HİKMET         Büyük üstadın adı üzerine düzenlenen bu anlamlı ve görkemli sergi üzerine konuşulması gereken çok şey vardır elbette. Bizler ise dilimizin döndüğü duygu ve düşüncelerimizi aktarabildiğimiz kadar tercümanlık yapabiliriz...